Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ik was wel wat geïrriteerd over hoe de wedstrijd verliep'

26 augustus 2021 23:31

Arne Slot was in gesprek met SBS6 was Arne Slot gedeeltelijk tevreden. "Ik was wel wat geïrriteerd over hoe de wedstrijd verliep, maar als je drie rondes moet overleven is dit wel goed denk ik", aldus Slot. "Het spel in de beginfase van de opbouw was ik tevreden over. We hadden de eerste helft de totale controle en waren constant aan de bal. Ik was alleen wel teleurgesteld dat het veel te weinig leidde tot grote kansen. We waren veel te slordig in moeilijke combinaties proberen op te zetten in het midden, terwijl we juist via de zijkanten gevaarlijk zijn."

De trainer vond wel dat de 1-0 gepakt had moeten worden door Ofir Marciano. "Dat was de hoek van de keeper. Als hij in die hoek binnen gaat, moet je hem hebben", zo gaf hij aan. "Ik moet dan wel gelijk zeggen dat hij ons bij 2-0 fantastisch redt en vlak daarna valt de 2-1. Maar de 1-0 moet hij wel hebben."

Slot vond dat zijn ploeg wel had laten zien volwassen te zijn. "In balbezit zeker en we hebben ook vrij weinig weggegeven. Al klinkt dat best gek als je drie tegendoelpunten krijgt", zei hij daarover. "Maar behoudens dat hadden we echte controle over de wedstrijd. Maar controle is leuk, het gaat om goals en kansen maken. Dat deden we veel te weinig. En op momenten geven we veel te makkelijk de goals weg."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne beginfase combinaties marciano ofir opbouw redt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda