Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Als Feyenoord zijnde moet je hier gewoon winnen'

26 augustus 2021 23:24

In gesprek met SBS6 was Guus Til uiteindelijk blij met het behalen van de groepsfase. "Het gaat uiteindelijk om 180 minuten en dan is het 6-3, maar het was natuurlijk niet top", aldus Til. "Bij vlagen had ik wel het gevoel dat we lekker aan het voetballen waren, maar we waren niet doelgericht vandaag."

Til ging verder: "Na de eerste helft dacht ik ook dat we lekker positiespel aan het spelen waren. De bal ging wel lekker rond, maar tot een daadwerkelijke doelkans kwamen we alleen niet."

Na vijf duels zonder tegendoelpunten kreeg de ploeg nu drie tegentreffers. "Het gaat om details en daarin wordt het verschil gemaakt. Dat was vandaag niet goed", zo gaf hij aan. "Met name ook een paar keer een ingooi waardoor we counter zelf inleidden. Bij de 2-0 bijvoorbeeld ook."

Ondanks de nederlaag vond de middenvelder wel dat Feyenoord veerkracht had getoond. "Na die 2-0 dacht je wel dat het zo maar spannend kon worden en dan prik je er toch één in", zei hij daarover. "Maar ik vind ook dat je als Feyenoord zijnde hier gewoon moet winnen. Je scoort een mooie goal, maar je krijgt er ook drie tegen. In topvoetbal moet het verdedigende aspect juist goed zijn en dan komt het aanvallende wel. Vandaag had ik het gevoel dat het juist andersom was."




Tags

til counter doelkans ingooi inleidden prik veerkracht vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda