Transparent
Inloggen
Sluiten

'Wouter Burger blijft dit seizoen bij Feyenoord'

23 augustus 2021 14:10 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Wouter Burger blijft dit seizoen bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Wouter Burger heeft afgezien van een overstap naar Sparta. Dat weet RTV Rijnmond te melden. De stadsgenoot van Feyenoord wilde de middenvelder graag overnemen, maar Burger heeft zelf laten weten dat hij dit seizoen in De Kuip wil blijven. Vorig seizoen speelde hij nog wel op huurbasis voor Sparta.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

burger sparta afgezien kuip rijnmond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Toch gaat Wouter het niet redden bij Feyenoord. Gaat hem toch allemaal te snel. Had beter voor Sparta kunnen kiezen. Is zijn plafond.
+1/-0

2 jaar geleden
Fraser was lovend over Burger. Goede mentaliteit. Denk wel dat hij van waarde kan zijn dit seizoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb nog wel vertrouwen in Burger. Was in de jeugd toch een van de betere talenten. En wellicht ontwikkelt hij zich als een goede verdediger. van Wonderen lukte dat ook.
+1/-0

2 jaar geleden
20 jaar hé, moet nog stapppen maken maar blijkbaar heeft de leiding vertrouwen dat hij dat kan.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop er het beste van ik hoop dat hij het gaat redden , Alleen maakt hij weinig progressie het duurt lang
+1/-0

 
2 jaar geleden
Slot maakt spelers beter dus we gaan het zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Als je op je 20ste nog geen 100 wedstrijden in Feyenoord-1 hebt gespeeld en je debuut hebt gemaakt bij Oranje; word je door sommige 'kenners' hier voorgoed afgeschreven. En ohja, wanneer je bovenstaande allemaal bereikt hebt en je wilt op je 21ste naar een grotere competitie ben je vanzelfsprekend een ondankbaar talent.

Burger is pas 20. Die gast kan als centrale verdediger nog minimaal 5 jaar ontwikkelen, progressie maken en beter worden. Of hij uiteindelijk goed genoeg is voor het niveau dat Feyenoord nastreeft is een kwestie van afwachten. Wie dat nu al ziet, zit hier verkeerd en zou op de beurs miljarden kunnen verdienen, met zijn/haar glazen bol.

Burger heeft in ieder geval de werklust en wil niets liever dan slagen bij de club. Ik hoop van harte dat hij het gaat redden!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.338 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda