Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow: 'Ook dit soort wedstrijden moet je winnen'

22 augustus 2021 16:54

Justin Bijlow was na de winst tegen Go Ahead Eagles redelijk tevreden over de wedstrijd. "Ons spel kan zeker een stuk beter, maar ondanks dat ons spel een stuk minder was dan afgelopen wedstrijden creëer je wel een hoop kansen", aldus Bijlow. "Ook dit soort wedstrijden moet je winnen."

De doelman is zeer te spreken over Gernot Trauner die vlak voor hem staat op het veld. "Hij heeft zich snel aangepast. We zijn heel blij dat hij er is", zo gaf hij aan. "Hij heeft goede kwaliteiten en dat laat hij elke wedstrijd weer zien. We zijn blij dat hij bij ons speelt."

Bijlow werd ook nog gevraagd naar zijn rode kaart tegen IF Elfsborg. "Dat is een leermomentje", zei hij daarover. "Gelukkig was het al 5-0 en de 80ste minuut. Gelukkig is het ook maar één wedstrijd."




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow creeer eagles elfsborg gernot leermomentje trauner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki