Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'De energie was een beetje zoek vandaag'

22 augustus 2021 16:52

In gesprek met ESPN was Bryan Linssen het eens met de opmerking dat het zeker niet sprankelend was. "We hadden best wel wat moeite en de energie kregen we er ook niet in. Normaal kunnen we hem met het druk zetten al heel snel veroveren, maar de energie was een beetje zoek vandaag", aldus Linssen. "We hebben wel veel kansen gehad, maar Hahn stond heel goed te keepen."

De vermoeidheid speelde bij Feyenoord zeker een rol. "Als je gelijk de 1-0 maakt zit je er meteen goed in. Dan komt alles vanzelf", zo gaf hij aan. "Vandaag moest het van een stuk verder komen. We kregen niet gelijk de grip er op. Dan moet je een beetje opnieuw beginnen in de wedstrijd en dat is best zwaar."

Linssen reageerde ook op de opmerking dat de roep om een nieuwe spits nu minder zal worden. "Ik heb wel vaker gezegd dat iedere keer als ik een kans mis als spits zijnde de verhalen over een spits naar boven komen. Nu zal dat wel wat minder worden", zei hij daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan espn hahn sprankelend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.429 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki