Transparent
Inloggen
Sluiten

Manchester City houdt nog een slag om de arm

23 juli 2003 12:12

Verslaggever: K

Manchester City wil nog niet te vroeg juichen over de komst van Feyenoord middenvelder Paul Bosvelt. Volgens een zojuist gepubliceerd statement op de website van de club wacht de club nog op de officiele bevestiging van Feyenoord van de acceptatie van het bod en wordt er de komende dagen vervolgens gesproken met Bosvelt zelf. Daarnaast moet er nog een medische keuring plaatsvinden. Keegan komt daarvoor terug vanuit het trainingskamp in Denemarken, waar de ploeg aanstaande vrijdag Manchester City treft. De ploeg gaat er vanuit alles te kunnen afronden, zodat hij zich op maandag bij de selectie zou kunnen voegen.

Meer op




Tags

bosvelt acceptatie afronden denemarken keegan keuring statement trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.442 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda