Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: ‘Zo willen we voetballen’

19 augustus 2021 22:42

Feyenoord heeft de eerste van twee duels in de play-offs van de Conference League met het grootste gemak gewonnen van IF Elfsborg. In eigen huis werd het 5-0 voor de Rotterdammers, na een hattrick van Sinisterra en doelpunten van Linssen en Jahanbakhsh. Spits Linssen verscheen voor de camera’s van ESPN om te praten over de aantrekkelijke wedstrijd en de mooie uitgangspositie:

“Het was een mooie avond, maar hij had nog iets mooier kunnen zijn. Het is zonde dat we Justin (Bijlow, red). volgende week moeten missen”. Bijlow ontving tegen het einde van de tweede helft een rode kaart voor het blokkeren van een doorgebroken speler, terwijl de wedstrijd op dat moment met een stand van 5-0 allang gespeeld was.

Tegelijkertijd was dit het enige smetje op de wedstrijd, want Feyenoord speelde lustig en met plezier, zo beaamt ook Linssen: “We wilden deze wedstrijd kapotmaken. Zorgen dat we het gelijk afmaken. Daarbij was het voor ons belangrijk om geen tegengoal te krijgen, daarom gingen we na de rust gelijk op zoek naar de 4-0. Daarna zie je dat er wat hakballetjes en balletjes achter het standbeen komen, van bijvoorbeeld Sinisterra. Dat krijg je als je lekker in je vel zit en een goede pot speelt.”

Linssen kijkt met dit team uit naar de return van volgende week én naar de competitie: “We hebben plezier, we jutten elkaar op. Dit is hoe we graag willen voetballen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bijlow bryan sinisterra aantrekkelijke beaamt conference elfsborg espn gemak hakballetjes hattrick jahanbakhsh jutten kapotmaken lustig smetje standbeen uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda