Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Alleen die rode kaart is een smetje op de wedstrijd'

19 augustus 2021 22:18

Op genadeloze wijze heeft Feyenoord laten zien dat het thuishoort in de volgende ronde van de Conference League. In eigen Kuip werd IF Elfsborg met 5-0 verslagen door doelpunten van Linssen en Jahanbakhsh en een hattrick van Sinisterra. Aanvoerder Jens Toornstra stond aan de basis van meerdere doelpunten en praat met ESPN over het eerste duel van de play-offs:

“Dit is natuurlijk een prima vooruitzicht voor volgende week. Ik denk dat we goed hebben gespeeld. Het is wel zonde van die rode kaart op het einde (Bijlow zou een doorgebroken speler hebben geblokkeerd, red.) en we de wedstrijd met 10 man eindigen. Dat was denk ik door een gebrek aan concentratie, dus dat is wel een klein smetje op dit duel.”

Teamcaptain Toornstra was de grondlegger van de eerste goal. Met een voortreffelijke voorzet wist hij Sinisterra te bereiken, die - tegen sommige verwachtingen in - een aardige kopbal in huis had. “Wij wisten wel dat Sinisterra zo goed kon koppen”, knipoogde een tevreden Toornstra. Even later gaf Toornstra met een lage voorzet de assist op de 2-0, die werd binnengevlamd door Alireza Jahanbakhsh: “De lage voorzet was niet per se op deze manier ingestudeerd, maar wel om de bal bij de eerste paal te krijgen.”

Vooruitkijkend naar de return van volgende week, die eigenlijk al bijna in de pocket is, zegt Toornstra: “De bal blijft rond zeggen ze. Als we zo blijven spelen zoals we vandaag hebben gespeeld, mag het volgende week niet misgaan. Dan is het op naar de poulefase!”




Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra sinisterra smetje jahanbakhsh alireza bijlow binnengevlamd concentratie conference elfsborg espn genadeloze grondlegger hattrick ingestudeerd knipoogde kuip linssen misgaan pocket poulefase teamcaptain thuishoort vooruitkijkend vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki