Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Driel verhuurd aan Excelsior; kwam gisteren al in actie

23 juli 2003 10:15

Verslaggever: K

Werd er eergisteren nog gemeld dat Mels van Driel nog even bij Feyenoord zou blijven, gisterenavond kwam hij al in actie voor Excelsior in de oefenwedstrijd tegen Rood-Zwart (zie RD). Mogelijk heeft het iets te maken met het vrijgeven van Jean door de Braziliaanse voetbalbond.

[update] Inmiddels heeft Feyenoord bevestigd dat de overgang op huurbasis rond is. Van Driel zal dus het komende seizoen op huurbasis voor Excelsior uitkomen, zoals al de verwachting was.

Van Driel is nu verwijderd uit de spelerslijst en daarmee niet meer beschikbaar voor de 'favoriete opstelling'. Fans die hem hadden opgesteld zullen een lege plek aantreffen en deze moeten opvullen met een vervanger.

Meer op




Tags

driel excelsior aantreffen eergisteren gisterenavond mels opvullen spelerslijst vrijgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave