Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alireza Jahanbakhsh hervat groepstraining bij Feyenoord'

17 augustus 2021 19:50

Alireza Jahanbakhsh heeft dinsdag de groepstraining bij Feyenoord weer kunnen hervatten. De aanvaller viel vorige week tegen FC Luzern geblesseerd uit en was niet op tijd hersteld voor de competitiewedstrijd tegen Willem II. Jahanbakhsh is inmiddels weer dermate hersteld dat hij weer kon aansluiten bij de groep.

RTV Rijnmond meldt dat hij daarom inzetbaar lijkt voor de wedstrijd van donderdag, maar volgens het Algemeen Dagblad is toch hoogst onzeker of hij kan spelen tegen Elfsborg. Gezien het fantastische track record van het AD met de opstellingen zal dat dus waarschijnlijk betekenen dat de aanvaller donderdag weer in de basis staat.




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza groepstraining elfsborg luzern opstellingen rijnmond track

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki