Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook naam van Bas Dost gevallen bij Feyenoord'

16 augustus 2021 13:13 - AD Voetbal podcast
Foto: Pro Shots

"Ook naam van Bas Dost gevallen bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Feyenoord denkt ook aan Bas Dost als nieuwe spits. Dat meldt clubwatcher Miks Gouka in de AD Voetbal podcast. "Het is niet iemand die je nog verder zal doorverkopen, maar hij zal er in De Kuip wel twintig in schieten", aldus Gouka. Volgens het Twitter-account TransfersNieuwsNL is er nog niets concreets tussen Dost en Feyenoord.

Ook de naam van Giorgos Giakoumakis is volgens Gouka gevallen bij Feyenoord. "Alleen hoe serieus is lastig in te schatten", zo geeft hij aan. "Het is een beetje het oude beleid. Een speler kopen die het vorig seizoen in de Eredivisie goed heeft gedaan. Ik denk alleen niet dat het er van komt. Het geld is nu op, al komt er wel wat geld vrij als de groepsfase van de Conference League wordt gehaald."




Tags

dost gouka concreets conference doorverkopen eredivisie giakoumakis giorgos kuip miks podcast schatten transfersnieuwsnl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Heb ergens het gevoel dat de geest van Advocaat nog rondwaart.
+1/-0

2 jaar geleden
Nooit doen die Griek, spelen bij VVV is totaal iets anders dan bij Feyenoord.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kan ook zijn dat met betere spelers om hem heen hij er alleen maar beter van wordt.
+1/-0

2 jaar geleden
Alsjeblieft niet zeg, deze oude meuk is vergane glorie. Op naar nieuw talent met potentie.
+1/-0

2 jaar geleden
Bas Do(r)st uiteraard welkom, 32 jaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Vincent Janssen??? 27jaar, maar geen idee of die fit is en speelt daar in Mexico…. Die jongen zal toch wel een keer terug naar Europa willen komen..
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Gaat Arnesen echt niet doen zit met Arne op een heel ander level wat betreft spelers, zijn veel internationaler bezig gericht op de toekomst. Dost heeft jaren geleden de kans gehad toen wilde hij niet!!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg