Transparent
Inloggen
Sluiten

BOSVELT NAAR MANCHESTER CITY

22 juli 2003 21:22

Verslaggever: K

Paul Bosvelt vertrekt definitief uit Rotterdam. De middenvelder heeft een akkoord hebben bereikt met Manchester City over een tweejarig contract. Vanavond hebben beide clubs een akkoord bereikt over de transfersom, zo meldt Feyenoord.nl. Tegen de off. site liet Bosvelt dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan en dat hij graag terugkomt om afscheid te nemen. Hij wil dan ook het liefst komende week niet met Manchester City uitkomen tegen Feyenoord. Morgen zal hij een contract ondertekenen in Manchester City.

Reactie op het vertrek van Paul Bosvelt? Feyenoord Forums

Paul Bosvelt is inmiddels verwijderd uit de spelerslijst en daarmee niet meer beschikbaar voor de favoriete opstelling'. Fans die hem hadden opgenomen zullen een lege plek aantreffen en deze moeten opvullen met een andere speler.

Meer op




Tags

bosvelt aantreffen opvullen spelerslijst terugkomt tweejarig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.546 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita degradatie eredivisie geertruida gimenez kasperk kloese koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pec pedersen pusic read sassuolo sauer schreuder slot stuivenberg twente wehave wieffer