Transparent
Inloggen
Sluiten

Bryan Linssen: 'Ik wil belangrijk zijn voor het team'

15 augustus 2021 21:19

Feyenoord won zondag de openingswedstrijd van de Eredivisie met 0-4 van Willem II. In het Koning Willem II-stadion tekende onder meer spits Bryan Linssen voor een doelpunt. Met ESPN blikt hij terug op zijn bijdrage als spits van Feyenoord:

“Ik hoop dat ik het hele seizoen in de spits als nummer 9 kan spelen, maar het belangrijkste vind ik dat ik speel en dat ik belangrijk kan zijn voor het team. En dat was ik vandaag wel, denk ik. Het is nu wat fijner als spits, omdat ik iets dichter bij de goal van de tegenstander sta. Je zet meer druk, maar daar hadden we vandaag af en toe wel wat meer moeite mee. Maar uiteindelijk kom je makkelijker en sneller bij de goal.”

De goal van Linssen was een knappe pegel van ruim buiten het strafschopgebied. Een goal zoals de spits ze nog niet vaak heeft gemaakt: “Nee, dat is lang geleden inderdaad. Bij Feyenoord weet ik niet of ik dat al eens heb gedaan zelfs, maar het was een mooi en belangrijk doelpunt. Vanaf dat moment gingen we ook wat beter voetballen.”

Linssen was ook te spreken over de nieuwe aanwinst van de ploeg, de verdedigende middenvelder Fredrik Aursnes: “Fredrik paste zich moeiteloos aan en speelde echt een hele goede wedstrijd. Achterin hebben we met onze Kale Klets (Aursnes, red.) een echte topper. Hij wint alle duels en kan ook nog eens goed voetballen. Dat is wel lekker om die achterin te hebben staan.”

Over de toekomst is Linssen duidelijk: “We hebben veel plezier in het team en moeten zo door blijven gaan.”




Discussieer mee op de forums


Tags

linssen bryan aursnes fredrik eredivisie espn kale klets moeiteloos openingswedstrijd pegel topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda