Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Ik had er vandaag ook weer drie kunnen maken'

15 augustus 2021 21:12

De openingswedstrijd van de Eredivisie is vandaag door Feyenoord met 0-4 gewonnen. Uit tegen Willem II maakten de Rotterdammers eenvoudig korte metten met de Tilburgers. De doelpunten waren afkomstig van Linssen, Sinisterra, Til en Bannis. Goalgetter Guus Til stond na afloop van de wedstrijd klaar voor de camera’s van ESPN om terug te blikken op de voorbereiding en de eerste Eredivisie-overwinning:

“In het begin van de voorbereiding was het allemaal stroperig, maar je ziet hoe snel het kan omslaan. Bij Drita-uit was iedereen nog sceptisch en nu zijn we ineens super volgens iedereen. We moeten de verwachtingen wel een beetje temperen.” Getemperde verwachtingen of niet, Feyenoord speelde vandaag prima beaamt ook Til: “Willem II heeft een goede kans gekregen in het begin met die kopbal die net naast ging. Ik denk dat we het daarna helemaal onder controle hebben gehad.”

Til is ook blij met Fredrik Aursnes, de nieuwe aanwinst die achter hem speelt: “De nieuwe man is lekker rustig aan de bal, hij verliest ‘m niet en dat is essentieel bij het spel dat we spelen.”
Ook werd de middenvelder nog gevraagd naar zijn productiviteit dit seizoen: “Hoeveel goals ik ga maken dit seizoen? Pfff, ik weet het niet. Ik had er vandaag ook weer drie kunnen maken!”




Discussieer mee op de forums


Tags

til eredivisie aursnes bannis beaamt blikken drita espn essentieel fredrik getemperde goalgetter linssen metten openingswedstrijd pfff productiviteit sinisterra stroperig temperen tilburgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki