Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: ´Zodra ik de tweede maakte, durfde ik te wisselen'

12 augustus 2021 23:17

Feyenoord won donderdagavond met 3-0 van het Zwitserse FC Luzern en plaatste zich zo voor de play-offs van de Conference League. Doelpuntenmaker Jahanbakhsh, die twee goals achter zijn naam mocht schrijven, verschijnt voor de camera van ESPN om te praten over zijn doelpunten én zijn blessure:

“Na de eerste goal dacht ik al: ik moet misschien even wisselen en geen risico nemen. Mijn lies voelde pijnlijk en stijf, maar ik wilde toch ook nog doorgaan. Na de tweede goal heb ik besloten geen risico meer te nemen. Toen dacht ik: we gaan wel winnen. En durfde ik er ook af te gaan!”

Ondanks dat hijzelf nog niet helemaal fit is, ziet Jahanbakhsh vooruitgang bij zichzelf en bij het team: “De eerste wedstrijden speelden we nog niet goed, maar tegen FC Luzern hebben we echt goed gespeeld. We moeten elkaar en de manier van spelen nog wat beter leren kennen, en dan hopelijk lekker zo doorgaan. Het is voor mij nu belangrijk om wedstrijdfit te worden en meer minuten te maken.Hopelijk zijn de kleine blessures zoals deze snel weg en kunnen we met z’n allen beter en beter presteren voor deze mooie club.”
Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh durfde alireza luzern conference doelpuntenmaker espn lies stijf verschijnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment