Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'We hebben er veel energie ingestoken'

12 augustus 2021 22:31

Feyenoord heeft donderdagavond de return tegen FC Luzern gemakkelijk gewonnen en heeft zich daarmee geplaatst voor de play-offs van de Conference League. In eigen Kuip werd het 3-0 door doelpunten van Jahanbakhsh en Sinisterra. Aanvoerder Jens Toornstra blikt met ESPN terug op de eenvoudige overwinning:

“Het was een goede wedstrijd”, zegt de captain van Feyenoord overtuigend. “Het was niet per se een relaxte wedstrijd om te spelen, want we hebben er veel energie in moeten steken. Toch zie je wel dat we oppermachtig zijn.”

Feyenoord is geen moment in de problemen gekomen tegen FC Luzern. De uitgangspositie van drie doelpunten verschil zorgde voor comfort en op het veld is Luzern niet één keer bij machte geweest om een vuist te maken tegen de Rotterdammers. Daardoor kregen een tweetal jonge spelers - de 18-jarige Lennard Hartjes en de 16-jarige Antoni Milambo - de kans om te debuteren. Toornstra: “Hartjes en Milambo zijn jong, gretig, leergierig en beweeglijk. Ik denk dat ze het verdiend hebben om vandaag te spelen en dat ze het prima hebben gedaan.”

De volgende Europese wedstrijd zal tegen het Zweedse IF Elfsborg zijn. Toornstra waarschuwt dat dit een horde is die echt nog genomen moet worden: “Elfsborg wordt voor nu de laatste klus. Daarna moeten we de poulefase in. Maar het is echt geen klusje dat we ‘even’ doen.”




Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra luzern elfsborg hartjes milambo antoni comfort conference espn jahanbakhsh jong klusje kuip leergierig lennard machte oppermachtig poulefase relaxte sinisterra uitgangspositie waarschuwt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda