Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gesprekken over contractverlenging Justin Bijlow deze week hervat'

11 augustus 2021 19:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Gesprekken over contractverlenging Justin Bijlow deze week hervat"; image source: Pro Shots

Feyenoord hervat deze week de gesprekken met Justin Bijlow over een nieuw contract. Dat meldt Voetbal International. De doelman heeft nog een contract voor twee seizoenen, maar als het aan de club ligt wordt die verbintenis opengebroken, verbeterd én verlengd. Feyenoord wil er alles aan doen om Bijlow langer aan zich te kunnen binden.

Binnen Feyenoord is er ook de hoop dat het contract van Lutsharel Geertruida verlengd kan worden. De gesprekken zijn nu on hold gezet, maar ingewijden geloven dat er nog een opening is en dat de rechtsback er zelf ook voor open staat. Het contract van Geertruida loopt na dit seizoen al af.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow geertruida hold ingewijden opening

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau gelul jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris