Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord kaapt Fredrik Aursnes voor neus van Werder Bremen weg'

9 augustus 2021 10:28 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Feyenoord kaapt Fredrik Aursnes voor neus van Werder Bremen weg"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Feyenoord voor de neus van Werder Bremen middenvelder Fredrik Aursnes weg heeft weten te kapen. De transfer van de Noor was zo goed als rond, maar die deal ketste uiteindelijk af zodat Feyenoord toesloeg. Hij zal maandag medisch gekeurd worden en vervolgens een contract voor meerdere seizoenen gaan tekenen. Hij moet op het middenveld de concurrentie aangaan met Jens Toornstra.

Mark Diemers zal juist gaan vertrekken bij de club. De middenvelder, die vorig seizoen werd overgenomen van Fortuna Sittard, hoorde bij de laatste wedstrijden al niet meer tot de wedstrijdselectie. Ook Joao Teixeira mag vertrekken uit De Kuip.

Meer op RTV Rijnmond




Discussieer mee op de forums


Tags

aursnes bremen fredrik werder kaapt diemers fortuna kapen kuip noor rijnmond teixeira toesloeg toornstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Werder Bremen is een grote naam, maar speelt komend jaar 2. Bundesliga. Nog altijd een behoorlijke competitie (zeker aankomend seizoen met HSV, Hannover, Karlsruhe, Nurnberg, Schalke en Werder), maar ik denk dat de Eredivisie daar niet veel voor hoeft onder te doen. Zou pas echt schokkend zijn als Feyenoord het zou afleggen tegen een club die op het tweede niveau bij onze Oosterburen speelt...
+2/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.395 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game gimenez hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer zerrouki