Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: ‘Dit moet de nieuwe standaard worden’

5 augustus 2021 22:41

In het Zwitserse Luzern won Feyenoord donderdagavond met overtuigende cijfers én overtuigend spel van de plaatselijke FC. In de strijd om de play-offs van de Conference League versloeg het team van Arne Slot de Zwitsers met 0-3. Een goede uitgangspositie voor de returnwedstrijd in de Kuip over een week, beaamt ook een van de uitblinkers, Gernot Trauner, tegenover ESPN:

“Het was een leuke wedstrijd om te spelen. We hebben als team goed gespeeld en hebben een aantal keren goed druk gezet. Luzern heeft eigenlijk geen kansen gehad en dat is aan ons te danken. Ik ben heel blij met dit resultaat, wat ook erg belangrijk is voor ons zelfvertrouwen. De afgelopen weken ging het niet super, dus dit was heel belangrijk. Er zijn nog steeds dingen die beter kunnen, maar het teamwork van vandaag was top.”

Met de meeste balonderscheppingen was de Oostenrijker een van de uitblinkers bij Feyenoord: “Ik hoop dat dit de standaard wordt. Het belangrijkste is om elkaar te helpen, dat maakt het allemaal wat makkelijker. Ook de verdedigende middenvelders hebben de verdediging vandaag goed geholpen. Dat moet het nieuwe Feyenoord worden. Ik kan zelf nog beter, maar voor nu ben ik vooral bij met het eindresultaat. Ik voel me goed hier.”




Discussieer mee op de forums


Tags

gernot trauner luzern uitblinkers arne balonderscheppingen beaamt conference danken eindresultaat espn kuip oostenrijker plaatselijke returnwedstrijd slot teamwork uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.422 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki