Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Het waren twee prima goals, toch?'

5 augustus 2021 22:31

Met twee doelpunten in de eerste helft had Guus Til opnieuw een groot aandeel in een overwinning van Feyenoord. Op bezoek bij FC Luzern werd er met 0-3 gewonnen, waardoor de play-off ronde van de Conference League een stuk dichterbij is gekomen. Tegenover ESPN was de Feyenoorder enthousiast over de prestatie van zijn ploeg.

“Ik denk dat we ontzettend veel kansen hebben gehad en niet veel hebben weggegeven. We hebben het heel goed gedaan. Soms kwamen ze er wel doorheen, maar toen waren we snel genoeg terug om te verdedigen.”

Over zijn twee doelpunten had de middenvelder ook wat te zeggen: “Wel prima, toch? Bryan wilde er ook eentje maken, maar bij die kans zat er net een voetje tussen. Vooral de eerste deed ik wel goed. Je moest snel handelen, want de voorzet was niet makkelijk. Die was puur op gevoel. Bij de tweede was een stift de enige optie denk ik. In eerste instantie wilde ik hard schieten en dat zag de keeper, dus op het laatste moment besloot ik te stiften”

Als afsluiter gaf Til aan dat het belangrijkste was dat Feyenoord eindelijk fris en agressief speelde: “Het is voor het team lekker om te zien dat we goed voetbal kunnen spelen op deze manier. Dat geeft een lekker gevoel.”
Tags

til afsluiter bryan conference dichterbij espn luzern stift stiften

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alireza arne beelen buitenspelers flank geertruida gimenez gio hartman ivanusec kuip lazio middenveldert milambo minteh nieuwkoop paixao sauer slot stengs timber trauner ueda volendam wehave wieffer willykment yoda zeroukki zerrouki