Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lutsharel Geertruida wilde grootverdiener van Feyenoord worden'

1 augustus 2021 23:52 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Lutsharel Geertruida wilde grootverdiener van Feyenoord worden"; image source: Pro Shots

Lutsharel Geertruida blijkt de realiteit flink uit het oog verloren te zijn. Feyenoord Transfermarkt meldt dat de rechtsback een jaarsalaris wilde van 1,8 miljoen per jaar, wat hem direct de grootverdiener in de selectie zou maken. Feyenoord bood hem een salaris van 900.000 per jaar aan. Bovendien wilde Geertruida voor slechts een jaar bijtekenen, terwijl Feyenoord een voorstel deed voor vijf seizoenen.




Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida grootverdiener bijtekenen jaarsalaris

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Bye bye Lutsharel.
Veel succes in je verdere carrière.
+1/-0

2 maanden geleden
Haha, wat een mafkees. 12 wedstrijden redelijk gespeeld en nu al praatjes, die arme en verlegen jongen. Strik erom en lekker in Rusland op de bank zitten kerel. Misschien kan je zaakwaarnemer ook gelijk zijn broer mee nemen, zijn we daar ook vanaf. Ik dacht dat deze jongen iets voor de toekomst zou zijn, maar blijkbaar zit het niet goed in zijn hoofd en hebben we er dus helemaal niets aan. Helemaal niet meer mee onderhandelen, als hij niet vertrekt dan naar het 2e elftal gooien en niet meer naar om kijken.
+1/-0

2 maanden geleden
Dit is niet realistisch, als het klopt.
+1/-0

2 maanden geleden
Als dit op waarheid berust is het volkomen buiten proporties. Zelfs Berghuis verdiende dat niet.Zo te zien het volgende talent dat zijn carrière gaat vergooien om zo snel mogelijk miljonair te zijn. Daag Lutsharel veel succes.
+1/-0

2 maanden geleden
Op zich eens met de opmerkingen hierboven en irritatie, ook mijn eerste reactie. Maar we doen wel slechte zaken zo en zijn erg goed bij FEY in kapitaal vernietiging. Geertruida is een opkomende en scorende back, krijgen we minimaal 10+ Mio voor. Dus liever hem voor 3-4 jaar tekenen, geef hem een half miljoen extra salaris (boven die 900,000) en volgend jaar 10mio opstrijken, ipv gratis en niets. Simpele rekensom, speler blij, wij blij!!!
Gebeurt nu keer op keer dat Feyenoord verkeerde keuzes maakt met spelers niet tijdig verkopen, niet tijdig verlengen of talenten laten lopen.
+1/-0

2 maanden geleden
Verkopen voor een flink bedrag anders gaat het alleen maar problemen opleveren
+1/-0

2 maanden geleden
Ik vind 9 ton echt al erg veel. Zit niet (meer) bovenop wat men zoal verdient bij Feyenoord, maar 4x Balkenende is niet gek voor een spelertje dat net komt kijken.
+1/-0



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws




Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment