Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Lutsharel Geertruida: 'Hij heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven'

31 juli 2021 11:30 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Lutsharel Geertruida: "Hij heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven"; image source: Pro Shots

Tegenover het Algemeen Dagblad heeft Leegreg Fer, zaakwaarnemer van Lutsharel Geertruida, gereageerd op de berichtgeving over de verdediger. Fer spreekt tegen dat er buitensporige bedragen zijn gevraagd en de onderhandelingen daarom zijn gestopt. "Dat is absoluut niet aan de order", aldus de zaakwaarnemer. "Dat de onderhandelingen vier maanden geleden zijn gestart, klopt. Maar er is in die periode ook maandenlang niet gesproken. Lutsharel heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven, laat dat duidelijk zijn."

Volgens de zaakwaarnemer hoort er wel een salaris bij die recht doet aan de categorie waar Geertruida toe behoort. "De club en de speler liggen uit elkaar, maar er zit geen schokkend gat tussen vraag en aanbod", zo geeft hij aan.

Fer vindt het dan onterecht dat er een beeld wordt geschetst dat er onredelijk hoge eisen worden gesteld om ergens anders aan de slag te kunnen gaan. "Hij wil helemaal niet dwarsliggen om vervolgens transfervrij te vertrekken. Integendeel", zegt hij daarover. "Zoals vaak biedt de club iets en vraagt de speler iets. Helaas heeft dat nog niet geleid tot een akkoord. Daar zijn twee partijen voor nodig. Het kan niet zo zijn dat er een akkoord is en slechts één partij daar dolblij mee is."

Meer op AD.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida fer dolblij dwarsliggen geschetst integendeel leegreg schokkend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Hij heeft de intentie om te blijven ,,Ik blijf erbij makelaars zijn boeven grote boeven verdienen kapitelen over de rug van deze voetballers,,en schromen dus niet om complete clubs naar de klote te helpen ,en als het water aan de lippen staat als redders boven te komen ,ik walg al jaren van dit tuig en ze zijn in deze tijd bezig om het complete voetbal bedrijf naar de klote te helpen ,je verkoopt een speler voor 30 miljoen blijft er in het geval Malen en zaakwaarnemer 9 miljoen over verdeeld 5 miljoen zaakwaarnemer 4 miljoen speler ,Toch volslagen idioot of ben ik de enige hoezo geen geld de clubs binnen Nederland
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Nu krabbelen ze terug, gevalletje beetje hoog ingezet. Wat begrijpen ze niet aan uiterste bod Feyenoord dan? Hopelijk gaat het nog goedkomen, eigen jeugd, talent, kansen gekregen, in basis geknokt, kan op meerdere plekken (evt ook middenveld), gewilde speler denk ik. Zal wel 1 jaar extra met weer zo'n irritante gelimiteerde transfersom worden (vergeet niet voor NLe clubs het dubbele erin te zetten...). Eigenlijk zou je bij transfervrij/einde contract na meerjaarscontract de normale transferwaarde moeten bepalen bij bijvoorbeeld 1 jaar contract vanuit knvb (vrij makkelijk door gespecialiseerd iemand met alle sites/dbases en vergelijkbare voorbeelden) en dan wel de opleidingsvergoeding/solidariteitsbijdrage betalen.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment