Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel van der Kraan: 'Management van Lutsharel Geertruida stelde bizar hoge eisen'

31 juli 2021 11:14 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

Marcel van der Kraan: "Management van Lutsharel Geertruida stelde bizar hoge eisen"; image source: Pro Shots

Lutsharel Geertruida lijkt af te stevenen op de uitgang bij Feyenoord. In de Kick-off podcast van De Telegraaf is Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan dieper ingegaan op de situatie. "Ik heb begreep dat zijn mensen, dat is de broer van Leroy Fer en nog iemand van Wasserman, zeer hoge eisen hebben gesteld. Echt extreem hoge eisen", aldus Van der Kraan. "Zo hoog dat als Feyenoord de hele boel op z'n kop zou gooien als ze daaraan zouden voldoen."

Van der Kraan ging verder: "Die eisen schijnen echt zo bizar hoog te zijn dat het echt krankzinnig zou zijn als Feyenoord daaraan zou voldoen. Ze weten zelf ook dat hij een talent is, dus ze hebben heel veel moeite gedaan en voor hun doen zijn ze al tot een bizar hoog bedrag gegaan. Ik geloof wel dat het verstandig is om er niet aan toe te geven. Iedere zaakwaarnemer denkt tegenwoordig dat hij Raiola kan worden."

Meer op Kick-off Podcast
Discussieer mee op de forums


Tags

kraan bizar geertruida fer kick krankzinnig podcast raiola schijnen telegraaf wasserman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Marcel van der Kraan , het schijnt dat zijn dikke duim een omtrek heeft van ruim 3 meter ( !!! ) Baseert zijn complete tekst op 'van horen zeggen ' , maar heeft zelf nooit een concrete vraag gesteld deze wazige en vage watcher.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment