Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord breekt onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over nieuw contract af'

30 juli 2021 09:32 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord breekt onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over nieuw contract af"; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de onderhandelingen met Lutsharel Geertruida over een nieuw contract afgebroken. Een uiterste aanbieding om zijn verbintenis te verlengen werd door het management van de verdediger afgewezen. Feyenoord wilde hem met een nieuw en sterk verbeterd contract belonen voor zijn ontwikkeling. Geertruida heeft nog een contract tot het einde van het seizoen.

Tegenover het Algemeen Dagblad bevestigt technisch directeur Frank Arnesen de berichtgeving. "We hebben vier maanden lang gesproken met het management van Lutsharel, we hebben hem een goede aanbieding gedaan", aldus Arnesen. "Maar tot overeenstemming zijn we helaas niet gekomen. Meer bieden dan dat we nu hebben gedaan kunnen we niet."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida arnesen uiterste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Neeeee dat is echt super slecht en toch wel onverwacht (ondanks dat dit al lang duurde) nieuws. En een nog veel ergere en irritante streek vergeleken met Berggeit. Een echte Feyenoorder en al lang in de jeugd. Alle kansen gehad, verleng dat een jaartje voor ons. Miljoenen verdampen zo (is wel minimaal 15 waard na wk selectie, groot talent) en dan moet je hem nu geblesseerd gaan verkopen (ca 5) en nog weer een vervanger halen lekker dan. Alleen om transfervrij weg te lopen, waarschijnlijk ingefluisterd door zijn management die dan maximaal profiteert. Dan mag hij echt een jaar op de bank van mij als hij niet verkocht wordt. Die Oostenrijker is centraal beter en die rechtsback met lang contract doet het redelijk goed vind ik in die paar weken pas en 20 jaar wordt echt nog veel beter en hopelijk zijn voorzet dan ook nog.
+1/-0

2 maanden geleden
Duidelijk is het juiste medicijn om deze zacht sluimerende crisis te veranderen in een gezonde club...
+1/-0

2 maanden geleden
In de verkoop dus. Dit soort arro zaakwaarnemers die alleen maar meer euro's willen halen, doodsteek voor voetbal. Zal Geertruida ook schuld aan hebben. In coronatijd veel te veel geld denken te kunnen eisen. Strik erom en verkopen, dit soort gasten hebben we niet nodig.
+1/-0

2 maanden geleden
Inderdaad verkopen dit transferwindow. En niet meer laten spelen indien dit niet lukt.
+1/-0

2 maanden geleden
Erg teleurstellend. Ze hebben allemaal geen geduld. Zo snel mogelijk verkopen dus.
+1/-0

2 maanden geleden
Als ik lees dat de zaakwaarnemer(s) van Geertruida bizar hoge eisen stellen dan zou ik ook zeggen (en al heel snel) 'we stoppen ermee"
Het is natuurlijk een aardige speler voor Feyenoord, maar dat ben je al snel in deze selectie, want zo bijzonder is hij nu ook weer niet, tis nog geen Dumfries of Mazraoui, nog net niet.
Proberen te verkopen en dan een ervaren rechtsback proberen te krijgen, dat is mijn tip en dan Pedersen een jaartje op de bank met wat inval wedstrijden.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel heerenveen joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment