Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat voor Joey Veerman als versterking'

30 juli 2021 09:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat voor Joey Veerman als versterking"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord vol in zet op de komst van Joey Veerman. Arne Slot wil creativiteit toevoegen aan het middenveld en ziet in de speler van de Friezen de ideale kandidaat. Probleem voor Feyenoord is dat er momenteel geen financiën zijn om hem aan te trekken en ze afhankelijk zijn van externe financiers.

Feyenoord is niet de enige met interesse in Veerman. Eerder werd een bod van 5 miljoen van Hellas Verona afgewezen, terwijl ook Rangers FC zeer geïnteresseerd is.

Meer op VI.nl
Tags

veerman joey arne hellas rangers slot verona

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Een prima speler, ook voor Feyenoord, maar 10 miljoen ( wat hij zeker nog niet waard is ) is veel te veel voor Feyenoord. Als je tenminste in ogenschouw neemt dat ze die spits van Sporting Portugal niet eens konden halen.
Zorg eerst dat het verdedigend als een huis staat en dat kost ook nog minimaal 2 echte versterkingen en dan als eerste prioriteit een spits die kan scoren.
Joey Veerman, prima als je 100 miljoen op je rekening hebt staan of ... als Kokcu verkocht wordt en Diemers en Senesi ...
+1/-0

2 maanden geleden
Lijkt me onzinverhaal gezien de financiële onmogelijkheden. Zou ook betekenen dat Antonucci dus te kort komt als creatieve man. Een spits lijkt me harder nodig. Wat was het slecht donderdag...die Fer en Kokcu...lachwekkend.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Klopt. Zelfs al zou Veerman toch komen en goud regenen boven de Kuip, dan is het nog ronduit nonsens waarmee Arnesen en Slot zich ten koste van Feyenoord de showbink willen uithangen. Laten we een tikkie normaal doen. Twee verďedigers er bij en een betaalbare spits graag. Arnesen en Slot beginnen de weg kwijt te geraken.

.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment