Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Het is geen avond om lang te onthouden'

29 juli 2021 23:04

Donderdagavond in een deels met supporters gevulde Kuip heeft Feyenoord met de hakken over de sloot gewonnen van het Kosovaarse FC Drita. In de strijd om een plek in de derde voorronde van de Conference League regen de Rotterdammers de fouten aan elkaar, waardoor ze tot laat in de tweede helft tegen een achterstand van 1-2 aankeken. Uiteindelijk trok Feyenoord de overwinning met 3-2 over de streep. Jens Toornstra sprak na de wedstrijd met ESPN over het moeizame duel:

“Dit mag niet gebeuren. Vooral de kansen die je weggeeft, dat mag echt niet gebeuren. We zijn beter, creëren overwicht, maar ook van onze kant moet de bal moet er wel in. Op een gegeven moment ga je dan ook nog tegen de klok voetballen. Na de 2-2 zijn we eigenlijk iets te gretig waardoor zij nog een paar goede mogelijkheden kregen. Uiteindelijk moeten we deze avond maar snel vergeten.”

Toornstra wil verder weinig woorden besteden aan verdere analyse van de wedstrijd: “Ik had zo’n avond na die 0-0 vorige week niet verwacht. Niemand niet. We hebben het onszelf vanavond onnodig lastig gemaakt, dat besef is er. We zijn blij dat we door zijn, maar het is geen avond om lang te onthouden.”
Discussieer mee op de forums


Tags

toornstra onthouden aankeken conference drita espn gevulde kosovaarse kuip regen voorronde weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane antonucci balverlies bannis bestlander body capaciteiten danall dessers groningen haifa handelingssnelheid hanegem haps kokcu leiderstalent linssen malacia nelson noor noorwegen opgelegd slap slot til toornstra trage turk uefa willykment