Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Ik wil alles geven voor dit team'

29 juli 2021 22:41

Feyenoord heeft donderdagavond in eigen Kuip ternauwernood gewonnen van FC Drita met 2-3. In de Conference League wedstrijd gaf Feyenoord door twee persoonlijke fouten van Leroy Fer twee goals weg. De onfortuinlijke aanvoerder sprak met ESPN over zijn missers en zijn nieuwe positie:

“Ik had mijn avond niet. Ik heb twee fouten gemaakt, daar kwamen ook twee goals uit.” Op de vraag welk gevoel overheerst bij de verdediger, geeft Fer toe: “Ik ben blij dat we naar de volgende ronde zijn, maar als aanvoerder en ervaren speler wil ik dit soort fouten zoals in de eerste helft natuurlijk niet maken. Ik ben wel goed geholpen door iedereen in de rust, ze stonden allemaal achter me.”
Ook trainer Slot gaf de aanvoerder de nodige steun: “De trainer gaf aan dat een foutje kan gebeuren, zeker op deze positie. Ook gaf hij aan dat ik mijn focus op de tweede helft moest leggen.”

Ondanks zijn persoonlijke worstelingen spreekt Fer lof uit voor het team en de supporters: “Als team hebben we geknokt en we hebben verdiend gewonnen. In de tweede helft hebben ook de supporters laten zien wat voor kracht zij zijn voor ons team.” Nadenken over een eventuele transfer doet Fer dan ook niet: “Ik voel me goed hier, ik wil alles geven voor het team.”
Tags

fer conference drita espn geknokt kuip onfortuinlijke overheerst slot ternauwernood worstelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.182 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arne arnesen bestuur cruyff dallinga danilo doc doorlopend eredivisie excelsior gnonto hall hanegem japan kuip malacia marketingtechnisch mats middenveldert ono persie roofbouw shinji slot stengs taabouni vakkiek wieffer willykment