Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wil contract Justin Bijlow openbreken en verlengen

28 juli 2021 16:56
Foto: Pro Shots

Feyenoord wil contract Justin Bijlow openbreken en verlengen; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt het contract van Justin Bijlow open te breken en te verlengen. Dat gaf de doelman woensdag zelf aan op de persconferentie. "De club is daarmee bezig en verder wil ik daar eigenlijk niks over zeggen", aldus Bijlow. "Ik ben in ieder geval heel blij dat de club vertrouwen uitspreekt in mij. De rest is voor de zaakwaarnemer."

Bijlow benadrukte desgevraagd dat hij in Nederland niet voor een andere club wil spelen. "Ik wil altijd voor het hoogst haalbare gaan en in Nederland is er voor mij geen andere club als Feyenoord. Laat dat duidelijk zijn", zo gaf hij aan. "Wel wil ik als voetballer altijd het hoogst haalbare halen."

Het huidige contract van de doelman loopt af in de zomer van 2023. Sinds zijn debuut in augustus 2017 kwam hij tot 51 officiële wedstrijden in het eerste elftal.




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
In principe grootste talent en nu al 1 van de betere spelers die we hebben en uit zijn woorden blijkt dat hij nog een aantal jaar blijft en dan wel een keer een stap wil maken. Liefst gewoon 15 jaar bij ons maar ja .... Zo lang mogelijk verlengen als het lukt 5 jaar.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave