Transparent
Inloggen
Sluiten

Return in De Kuip mag ook historisch gezien geen enkel probleem vormen

28 juli 2021 11:18

Voor Feyenoord staat donderdagavond de return tegen FC Drita op het programma. Ondanks dat de heenwedstrijd is Kosovo eindigde in een 0-0 gelijkspel zou het duel in De Kuip geen enkel probleem mogen kennen.

Vijftien keer eerder begon Feyenoord een knock-out wedstrijd in Europa met een gelijkspel in de uitwedstrijd. Daarvan wist het uiteindelijk maar liefst dertien keer als winnaar uit de strijd te komen. De UEFA Cup finale uit 1974 hoort daar uiteraard bij. Na een 2-2 gelijkspel in Londen werd in De Kuip met 2-0 gewonnen van Tottenham Hotspur.

Voor FC Drita zal de historie niet veel vertrouwen bieden. Uiteraard zijn het aantal Europese wedstrijden vrij beperkt voor de ploeg uit Kosovo, maar alleen FK Decic in de vorige ronde werd ooit uitgeschakeld in eeen duel over twee wedstrijden.
Tags

kuip drita historisch kosovo decic eeen heenwedstrijd historie londen tottenham uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment