Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord oefent over anderhalve week tegen Atlético Madrid

27 juli 2021 18:10 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord oefent over anderhalve week tegen Atlético Madrid; image source: Pro Shots

Feyenoord zal op zondag 8 augustus een oefenduel gaan spelen tegen Atlético Madrid. Dat heeft de club bekend gemaakt via de officiële kanalen. Om 17:00 uur zal de aftrap beginnen voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen de regerend kampioen van Spanje. Voor zowel Feyenoord als Atlético Madrid id het de laatste oefenwedstrijd voordat de competitie gaat beginnen.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

atletico madrid aftrap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Volledig gevaccineerd, qr code tegen die tijd in orde ,en dan als een van de 1e wedstrijden na bijna een jaar van niet gaan ,spelen we tegen atletico madrid .
Daarvoor of daarna nog luzern (indien we winnen ) lekker!.
+1/-0

2 maanden geleden
Ze vragen toch wel aan Simeone om het een beetje rustig aan te doen?
+1/-0

2 maanden geleden
Prima hoe deze voorbereiding gaat vanaf het begin tegenstanders van nivo en dan nu als SLOT stuk de Spaanse kampioen. Hier leren ze veel van Atletico moet ook een voorbeeld zijn voor Feyenoord.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.089 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel heerenveen joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment