Transparent
Inloggen
Sluiten

Chris Woerts: 'De investeerders gaan lappen'

27 juli 2021 09:26 - De Oranjezomer
Foto: Pro Shots

Chris Woerts: "De investeerders gaan lappen"; image source: Pro Shots

Feyenoord krijgt deze transferperiode toch nog de mogelijkheid om de selectie te versterken. Chris Woerts meldde maandag bij De Oranjezomer dat investeerders in gaan stappen. "Die gaan lappen", aldus Woerts. "Die hebben ook dit elftal deze week en vorige week gezien en die zeggen ook deze window gaan we echt nog iets doen, want we moeten versterkingen hebben willen we een beetje goed seizoen ingaan. Ze moeten nog even geduld hebben, maar er komt geld vrij."

Ook Feyenoord Transfermarkt bevestigt het nieuws. Wel moet er eerst nog gesaneerd worden, ook op bestuurlijk niveau. De instap van de investeerders zou op 10 miljoen euro liggen.
Tags

woerts lappen bestuurlijk gesaneerd instap oranjezomer window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
En nu maar hopen dat dit bedrag een beetje verstandig geinvesteerd gaat worden. Als ik nu lees dat Feyenoord een bod wil uitbrengen op ene Andraz Sporar ben ik daar niet overenthousiast over.

Een 27-jarige Sloveen die alleen in Slowakije en Slovenie aardig statistieken heeft gehaald. Gaat die de kansen afmaken voor Feyenoord in de Eredivisie?

Ik weet niet of deze speler gehaald wordt met een gedeelte van die vrijgekomen investering, maar als dat niet het geval is zou ik even wachten tot dat geld binnen is. Dat 'vergroot' het totale budget waarvoor een spits gehaald kan worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Hoor ook geluiden dat ze Zirkzee zouden moeten huren. Qua leeftijd en groeipotentie natuurlijk interessanter. Deze Sporar ken ik niet. Persoonlijk zou ik proberen Vincent Janssen te halen. Nederlander met perfecte instelling en leeftijd...zou goed passen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Aan Zirkzee houd je als club niets over. Die geef je de ruimte om zich te ontwikkelen (ten koste van eigen contractspelers, alhoewel Feyenoord op die positie niet echt alternatieven heeft) en vertrekt dan weer. Spelers moet je echt alleen huren als ze een absolute meerwaarde voor het elftal zijn en het team in zijn totaliteit beter maken. Zodat dankzij de huurling (jonge) spelers op andere posities zich ontwikkelen.

Zirkzee is een heel groot talent maar nog altijd pas 20 jaar. Die gaat spelers om zich heen niet snel beter maken, die is zelf nog veel te druk bezig beter te worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Eerst zien dan geloven. Die clown roept elke dag wat anders.
+1/-0

2 maanden geleden
eerst 80 miljoen nu 10 miljoen, begint een beetje een verhaal te worden voor chris woerts om in de belangsteeling te staan.
+1/-0

2 maanden geleden
Als ik nu weer lees dat die Sporar al te duur is, en .... wat moet je weer met iemand die bijna nooit scoort, dan denk ik dat eind augustus met iets komen echt te laat is.
Als ze willen helpen hadden ze het al in juni moeten doen, nu is de voorbereiding bijna voorbij.
Ik geloof er niks meer van, gewoon proberen om zo goed mogelijk te presteren met deze selectie en de jonge spelers beter proberen te maken. Daarna zien dat je er een of twee goed kunt wegzetten.
Succes Feyenoord !!!
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment