Transparent
Inloggen
Sluiten

Wouter Burger: 'We zijn er niet uitgekomen met Basel'

25 juli 2021 17:59 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Wouter Burger: "We zijn er niet uitgekomen met Basel"; image source: Pro Shots

Wouter Burger lijkt toch gewoon bij Feyenoord te blijven. Ondanks de interesse van FC Basel speelt hij nog altijd in De Kuip. "Er was wel interesse van Basel en als een grote club zich meldt ga je toch luisteren. Uiteindelijk is dat niet rondgekomen.", aldus Burger op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. "Zij zagen mij wel echt als middenvelder, terwijl dat bij Feyenoord meer vanuit achteruit zal zijn."

Burger ging verder: "Ik heb heel de jeugd op het middenveld gestaan, maar nooit echt de kans gehad op het hoogste niveau. Natuurlijk weet ik dat je dat ook moet verdienen en het vanuit jezelf moet komen. Het zal daarom voor een deel aan mijzelf liggen en voor een deel aan de club. Daarom ben ik gaan luisteren naar Basel, maar daar zijn we niet uitgekomen. Ik ben ook op de hoogte van de interesse van Sparta."

Burger wil zich nu vollledig focussen op Feyenoord. "Ik ben wel enthousiast over hoe ik me nu ontwikkel centraal achterin", zo gaf hij aan.
Tags

burger basel uitgekomen kuip mijzelf rijnmond rondgekomen sparta vollledig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik hoop dat Burger blijft, het is volgens mij een prima speler om bij de selectie te houden; werkt hard en kan op verschillende posities uit de voeten.

Ik denk dat hij op den duur een goede centrale verdediger kan worden, gezien zijn leeftijd, zijn kwaliteiten/fysiek en zijn spel op deze -voor hem nieuwe- positie.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne aursnes azarkan bijlow coalitie danall diemers docu edirin geertruida hanegem hassel joey kokcu linssen marcus mischien pedersen pressievoetbal slot til toornstra trauner uitgevoerd vakkiek veerman verkiezingen willykment