Transparent
Inloggen
Sluiten

'Leroy Fer in belangstelling van twee Turkse clubs'

21 juli 2021 21:50
Foto: Pro Shots

"Leroy Fer in belangstelling van twee Turkse clubs"; image source: Pro Shots

Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat Leroy Fer in de belangstelling staat van zowel Gaziantepspor als Kasimpasa. Officieel is er nog niets, maar de middenvelder heeft wel de toestemming van Feyenoord om te onderhandelen over een transfer. Fer heeft bij Feyenoord nog een contract voor een jaar. Eerder op de avond werd bekend dat hij voorlopig de aanvoerdersband zal dragen.




Tags

fer gaziantepspor kasimpasa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Prima heet gewoon door selecteren. Je moet iemand op zijn positie hebben staan waarvan de ballen niet van zijn voeten afspringen...succes daar
+1/-0

 
2 jaar geleden
Precies wat ik dacht. Zie die tegengoal tegen Werder.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat gaat goed zo, nu zorgen dat hij nog een transferwaarde heeft, dan zijn wij zijn salaris kwijt en nog wat aan de transfer, de scouts kunnen aan het werk.
+1/-0

2 jaar geleden
Waar heeft hij zijn aanvoerdersband aan te danken? En Kökçü nummer 10? Eerder rugnummer -10! Hoekschoppen van links zijn voor de keeper, van rechts komen niet eens voor het doel en de vrije bal in de muur. Zwakke passing. Rechterkant in de eerste helft volkomen genegeerd.
+3/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westen westerse wieffer yoda zorg