Transparent
Inloggen
Sluiten

Ghaly verzoekt Al-Ahly om toestemming voor stage bij Feyenoord

20 juli 2003 13:14

Verslaggever: K

De vijfde aankoop zou mogelijk ook nog wel eens een Egyptische speler kunnen zijn. Onze partnersite Egyptianplayers.com meldt vandaag dat Ghaly aan zijn club Al-Ahly heeft verzocht de komende week voor een stage naar Feyenoord te mogen. Of daar daadwerkelijk toestemming voor komt is nog onduidelijk. Volgens onbevestigde geruchten zou de club niet alleen eisen dat de speler op 26 juli weer terugkeert, maar zou de club ook een verzekering eisen van 1.5 miljoen dollar voor als de speler onverhoopt geblesseerd raakt in Rotterdam. Feyenoord bevestigde in april al de interesse in de Egyptische middenvelder die ook centraal in de verdediging uit de voeten kan. Toen liet het weten te hopen Ghaly in de eerste twee weken van de voorbereiding naar Rotterdam te willen halen voor een stage.

Meer op




Tags

ghaly stage ahly egyptische egyptianplayers onbevestigde onverhoopt partnersite verzekering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.633 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica brug doorbrak eredivisie estoril gardenier geertruida gijs guyana hartman ivanusec jong kaapverdie leipzig lissabon pina portugal slot smal stengs timber ueda wehave wieffer willykment zerrouki