Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arne Slot hoopt op nog een aanvallende versterking'

17 juli 2021 20:57 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Arne Slot hoopt op nog een aanvallende versterking"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Arne Slot nog een aanvallende versterking aan zijn selectie hoopt toe te kunnen voegen na de komst van Alireza Jahanbakhsh. Dit komt deels omdat Robert BozenĂ­k nog altijd niet weet te overtuigen in De Kuip. De international van Slowakije werkte ook in het oefenduel tegen Werder Bremen hard, maar kon voetballend niet meekomen.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

arne slot alireza bozenik bremen jahanbakhsh kuip meekomen slowakije werder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Een rechter centrale verdediger lijkt mij ook noodzakelijk
+1/-0

2 jaar geleden
Bozenik is niks, dan is nu Bannis beter en meer trefzeker
+1/-0

 
2 jaar geleden
En dan is Bannis ook drie keer niks, kun je nagaan...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Er zal wel een spits bij komen en Vente zal wel verkocht worden
+1/-0

 
2 jaar geleden
Een trefzekere aanvallende middenvelder graag, die diep kan gaan, geen dolende loper, geen speler die elders wordt buitengewerkt, het is net als met een auto, verkoopt iemand graag zijn aardig ogende auto dab is er gewoon iets mee ...
En nog liever een centrale verdediger erbij, want onze defensie is veel te zwak !!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Er is geen club die een transfersom en het salaris van Vente gaat overnemen...
+1/-0

2 jaar geleden
Het vertrek van Berghuis is niet op te vangen door 1 versterking. Jahanbakhsh is meer dan een prima versterking. Maar als we van hem verwachten dat hij bij net zoveel goals en assists betrokken zal zijn als Berghuis was, is het verwachtingspatroon onrealistisch hoog.

Feyenoord zal het vertrek van Berghuis moeten opvangen door anders te gaan spelen (wat Slot er nu probeert in te slijpen) en er zullen spelers op andere posities op moeten staan die meer gaan scoren, assists gaan geven en een stempel gaan drukken op het spel. Dat het team extra versterking voorin nodig heeft, is voor mij evident. En zeker centraal voorin.

Dat neemt niet weg dat er in andere linies en op andere posities ook versterkingen nodig zijn. Welke versterking prioriteit heeft, vind ik lastig in te schatten. Net als dat ik niet weet hoeveel budget beschikbaar is voor die versterkingen. Al ga ik uit van geen enkel budget, zoals eigenlijk altijd het geval is bij Feyenoord.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer