Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Alireza Jahanbakhsh tekent tot 2024

17 juli 2021 15:46 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Alireza Jahanbakhsh tekent tot 2024</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Alireza Jahanbakhsh bevestigd. De aanvaller uit Iran komt over van Brighton & Hove Albion en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in De Kuip. In die verbintenis is bovendien een optie opgenomen voor een extra seizoen. Jahanbakhsh speelde in Nederlander eerder voor NEC en AZ.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van de aanvaller. "Met Alireza voegen we de gewenste aanvallende versterking toe aan de selectie", aldus Arnesen. "Een speler die meerdere seizoenen bewezen heeft een hoog rendement te halen. Bovendien zit hij nu in de fase van zijn carrière waarin hij snel van enorm toegevoegde waarde voor ons kan zijn."

Zelf hoopt Jahanbakhsh aan de verwachtingen te kunnen voldoen. "Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan", zo geeft hij aan. "Arne Slot was tijdens mijn periode bij AZ als assistent-trainer een van de mensen die mij hebben geholpen om een betere speler te worden. Dus toen hij belde en vroeg of ik naar Feyenoord wilde komen, heb ik hem gezegd dat ik er alles aan ging doen om deze transfer te maken. Ik had geen twijfel."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza arnesen albion arne brighton hove iran kuip slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Beetje twijfel. Heeft na AZ op niet zo hoog niveau meer gespeeld ... Hoop dat Slot niet in de valkuil trapt van het Bert van Marwijk fenomeen : teveel vriendjes van de trainer op het veld.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda