Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Alireza Jahanbakhsh tekent tot 2024

17 juli 2021 15:46 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Alireza Jahanbakhsh tekent tot 2024</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Alireza Jahanbakhsh bevestigd. De aanvaller uit Iran komt over van Brighton & Hove Albion en heeft een contract voor drie seizoenen getekend in De Kuip. In die verbintenis is bovendien een optie opgenomen voor een extra seizoen. Jahanbakhsh speelde in Nederlander eerder voor NEC en AZ.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van de aanvaller. "Met Alireza voegen we de gewenste aanvallende versterking toe aan de selectie", aldus Arnesen. "Een speler die meerdere seizoenen bewezen heeft een hoog rendement te halen. Bovendien zit hij nu in de fase van zijn carrière waarin hij snel van enorm toegevoegde waarde voor ons kan zijn."

Zelf hoopt Jahanbakhsh aan de verwachtingen te kunnen voldoen. "Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan", zo geeft hij aan. "Arne Slot was tijdens mijn periode bij AZ als assistent-trainer een van de mensen die mij hebben geholpen om een betere speler te worden. Dus toen hij belde en vroeg of ik naar Feyenoord wilde komen, heb ik hem gezegd dat ik er alles aan ging doen om deze transfer te maken. Ik had geen twijfel."

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

jahanbakhsh alireza arnesen albion arne brighton hove iran kuip slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Beetje twijfel. Heeft na AZ op niet zo hoog niveau meer gespeeld ... Hoop dat Slot niet in de valkuil trapt van het Bert van Marwijk fenomeen : teveel vriendjes van de trainer op het veld.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik diemers dynamiek erkennen fer geertruida gefaald haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia oordeelt prutsers ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner veerman willykment