Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verhuur Francesco Antonucci onbespreekbaar'

14 juli 2021 15:08 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Verhuur Francesco Antonucci onbespreekbaar"; image source: Pro Shots

Ondanks dat Francesco Antonucci niet lijkt te kunnen rekenen op veel speeltijd bij Feyenoord omdat hij niet in het systeem past is een verhuur onbespreekbaar. Dat geeft technisch directeur Frank Arnesen aan tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik sta nog steeds achter zijn komst. Franco is in balbezit echt een geweldige speler, alleen niet echt een loper", aldus Arnesen. "Nou, dan moet hij dat aspect maar aan zijn spel toevoegen. Die jongen is 22 jaar, hij krijgt de tijd zich te ontwikkelen. Over verhuur valt niet te praten."

Meer op AD.nl
Tags

antonucci francesco arnesen franco loper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Het verhaal van " Feyenoordspelers moeten lopen " komt uit de koker van Slot. Maar ik vrees dat we het niet moeten hebben van louter lopers, net zo min van enkel betonspelers of schoffelaars, het moderne voetbal is een afgewogen mix. Ik herinner mij Cruz, een loper ?? Maar oh boy een geweldige speler.
+1/-0

 
3 weken geleden
De manier waarop Slot met het team wil gaan spelen, vraagt van spelers dat ze constant in beweging zijn, en als team snel omschakelen.

Niet dat ze als blinde paarden over het veld draven.

Antonucci is niet het type speler met die dynamiek, maar dat kan hij inderdaad leren.

Slot is ook nog 'jong' (als trainer dan) en kan ook nog het een en ander leren. Namelijk dat bepaalde spelers op hun manier een meerwaarde hebben voor het team en als zodanig soms beter naar hun kwaliteiten kunnen spelen dan naar de collectie spelopvatting die de trainer nastreeft.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.070 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik diemers dynamiek erkennen fer geertruida gefaald haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia oordeelt prutsers ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner veerman willykment