Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gemeenteraad Rotterdam onder voorwaarden akkoord met deelname Feyenoord City'

8 juli 2021 22:59 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Gemeenteraad Rotterdam onder voorwaarden akkoord met deelname Feyenoord City"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond meldt dat de gemeenteraad van Rotterdam onder voorwaarden akkoord is gegaan met deelname aan Feyenoord City. Feyenoord zal wel voor 31 december van dit jaar aan die voorwaarden moeten voldoen. Geëist wordt dat de bouwkosten en financiëring voor die dat datum rond zijn en ook de business case op orde is. Daarbij is wel aangegeven dat als Feyenoord er niet in slaagt om te voldoen aan die voorwaarden het einde verhaal is. Tijdens het debat in de gemeenteraad zou echter wel gebleken hebben dat meerdere partijen wel redelijk flexibel willen omgaan met die deadline.

De gemeenteraad nam ook een motie van DENK aan om Feyenoord te bewegen om alsnog een supportershome te realiseren in het nieuwe stadion. De gemeenteraad maakte ook duidelijk dat 'de bal nu bij Feyenoord ligt'. Het stellen van de deadline moet zorgen voor een stimulans om alles op orde te krijgen. De Raad van State moet echter ook nog een beslissing nemen over het bestemmingsplan en het is onduidelijk of die beslissing dit kalenderjaar nog genomen zal worden.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

deadline bestemmingsplan bouwkosten business debat financiering motie rijnmond state stimulans supportershome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dit zal de 256e x zijn dat er weer eens 'een akkoord' is gegeven. Allemaal woorden en tekst zonder waarde en betekenis. Feyenoord zal binnenkort op zijn beurt naar buiten komen met een bericht dat ' het definitieve beslissingsbesluit' intern goedgekeurd is. Klinkt ook allemaal zeer gewichtig.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg