Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gemeenteraad Rotterdam onder voorwaarden akkoord met deelname Feyenoord City'

8 juli 2021 22:59 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Gemeenteraad Rotterdam onder voorwaarden akkoord met deelname Feyenoord City"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond meldt dat de gemeenteraad van Rotterdam onder voorwaarden akkoord is gegaan met deelname aan Feyenoord City. Feyenoord zal wel voor 31 december van dit jaar aan die voorwaarden moeten voldoen. Geëist wordt dat de bouwkosten en financiëring voor die dat datum rond zijn en ook de business case op orde is. Daarbij is wel aangegeven dat als Feyenoord er niet in slaagt om te voldoen aan die voorwaarden het einde verhaal is. Tijdens het debat in de gemeenteraad zou echter wel gebleken hebben dat meerdere partijen wel redelijk flexibel willen omgaan met die deadline.

De gemeenteraad nam ook een motie van DENK aan om Feyenoord te bewegen om alsnog een supportershome te realiseren in het nieuwe stadion. De gemeenteraad maakte ook duidelijk dat 'de bal nu bij Feyenoord ligt'. Het stellen van de deadline moet zorgen voor een stimulans om alles op orde te krijgen. De Raad van State moet echter ook nog een beslissing nemen over het bestemmingsplan en het is onduidelijk of die beslissing dit kalenderjaar nog genomen zal worden.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

deadline bestemmingsplan bouwkosten business debat financiering motie rijnmond state stimulans supportershome

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Dit zal de 256e x zijn dat er weer eens 'een akkoord' is gegeven. Allemaal woorden en tekst zonder waarde en betekenis. Feyenoord zal binnenkort op zijn beurt naar buiten komen met een bericht dat ' het definitieve beslissingsbesluit' intern goedgekeurd is. Klinkt ook allemaal zeer gewichtig.
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 4x je inleg terug als Feyenoord wint van Fortuna Sittard en steun onze site!Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.107 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangeschopt acardipane afc alireza bijlow burgzorg danall drama fortuna geertruida gemak gister hanegem heracles kuijt malacia mischien nelson nijhuis ofzo opbouw pedersen pitbull ramesoe rent sinisterra slot toornstra vakkiek var