Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Feyenoord ziet eventuele rechtszaak met vertrouwen tegemoet'

8 juli 2021 12:27 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

[Update] "Feyenoord ziet eventuele rechtszaak met vertrouwen tegemoet"; image source: Pro Shots

Dick Advocaat gaf in gesprek met VI EK LIVE aan dat hij een geschil heeft met Feyenoord. De trainer claimt recht te hebben op een bonus voor het behalen van Europees voetbal, maar daar is de clubleiding het niet mee eens. "We hebben Conference League gehaald en dus Europees voetbal, maar daar denken ze bij Feyenoord anders over", aldus Advocaat. "Zij vinden dat de Conference League geen Europees voetbal is, dus daar komt nog wel een staartje over."

Advocaat ging verder: "In ons contract stond dat bij het halen van Europees voetbal dat wij een bonus kregen. De Conference League stond daar niet in, omdat die toen nog helemaal niet bestond. Ik vind dit zo laag van Feyenoord. Dit geldt voor de hele staf. Er is nu dan ook een geschil en dit gaat een staartje krijgen."

Volgens de trainer gaat het niet om het geld. "Het gaat om het principe", zo gaf hij aan. "Zeker zoals we er in zijn gekomen en wat we allemaal voor de club hebben gedaan. Wij hebben Feyenoord op een heel positieve manier bijna twee jaar neer gezet. Dan moet je dat niet op deze manier oplossen."

Update 12:27: Feyenoord heeft tegenover RTV Rijnmond bevestigd dat de club en Dick Advocaat het niet eens zijn over de bepalingen in het contract. "Clubs keren bonussen uit op het moment dat je resultaten haalt die ook extra financiën voor de club opleveren. Dat is nu niet aan de orde", aldus een woordvoerder. "De voorrondes Conference League zijn bewust niet in het contract opgenomen, want dit kost Feyenoord eerder geld dan dat het substantieel iets oplevert. Feyenoord betreurt deze gang van zaken, maar ziet een eventuele rechtszaak met vertrouwen tegemoet"

Meer op RTV Rijnmond




Tags

advocaat conference rechtszaak bonus bepalingen betreurt rijnmond substantieel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Objectief bezien is dit zeker laag en sukkelig van Feyenoord. Als ze maar een paar kwartjes kunnen besparen. Maakt niet uit hoe. Extreme obsessie hebben ze om te verbloemen dat ze geen geld hebben door al hun miskopen en wanbeleid.
+1/-0

2 jaar geleden
Verkeerd signaal vanuit de Feyenoord leiding richting hun werknemers, afspraak is afspraak. En dan nu niet gaan lopen zeuren over de definitie van Europees voetbal.

Wees eens in alles een grote club!!
+1/-0

2 jaar geleden
Zou het om heel veel geld gaan? Zo niet, dan zou ik het gewoon betalen en klaar. Negatieve publiciteit moet je zien te voorkomen.
+1/-0

2 jaar geleden
Lekker zo alles uit de kast halen, Dick. Kom nou houd het dossier Feyenoord voor jezelf. VI smult er alleen maar van
+1/-0

2 jaar geleden
Dit is niet wijs, je laat nu een slechte kant van de club zien.
Mensen die de club uit de brand hebben geholpen dat het niet allemaal zo is gegaan zoals je had verwacht is wat anders, maar waar heb je het nu toch over.
Wat zet de club zijn eigen laag neer, dit verdienen die mensen niet, en dit werkt door naar je spelers.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dick ff serieus 1 van de slechtste seizoenen sinds jaren qua spel en resultaat en heel veel spelers afgebrand (bozenik, nico, bannis als jonkie nog, etc). Niemand beter gemaakt, hoezo positief neer gezet? Wat een ongelofelijk slechte keuze om toen met hem verder te gaan (zeiden velen vooraf). Dat interview met jansma op vi alles altijd naar zichzelf redenerend walgelijk.
+2/-0

2 jaar geleden
Feyenoord moet gewoon niet zeuren. Er is europees voetbal gehaald, dan nu niet zielig doen achteraf. Heel triest dit. Zal lekker zijn als mijn baas 25 uur per maand gaat uitbetalen terwijl in mijn contract 40 uur staat. Dan ga je helemaal uit je plaat en terecht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Weet jij dan precies hoe het is beschreven in het contract?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.413 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki