Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord gaat samenwerken met Braziliaanse voetbalacademie'

6 juli 2021 16:47 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord gaat samenwerken met Braziliaanse voetbalacademie"; image source: Pro Shots

Feyenoord staat op het punt een samenwerking aan te gaan met Laranja Mecanica, een voetbalacademie uit Brazilië. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De club keek al langer rond bij de academie waarvan de zoon van oud-Feyenoorder Wim Jansen mede-eigenaar is. Stanley Brard en Cor Adriaanse brachten in het verleden ook al een bezoek aan Laranja Mecanica.

Feyenoord heeft bovendien de Braziliaan Igor op het oog. De 16-jarige speler was al in Rotterdam om mee te trainen en zal op moment als hij een Italiaans paspoort krijgt definitief naar Varkenoord vertrekken. Een officiële samenwerking met Laranja Mecanica, waar Igor momenteel speelt, zou zijn komst een stuk eenvoudiger maken.

Meer op AD.nl




Tags

laranja mecanica voetbalacademie igor adriaanse brard braziliaan eigenaar jansen paspoort varkenoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber tin ueda wieffer zerrouki