Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord hoopt nog altijd op Joey Veerman'

5 juli 2021 20:14 - Feyenoord Transfermarkt
Foto: Pro Shots

"Feyenoord hoopt nog altijd op Joey Veerman"; image source: Pro Shots

Feyenoord hoopt de selectie nog altijd te versterken met Joey Veerman. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt via Instagram. De clubleiding zal deze zomer wederom in gesprek gaan met het management van de middenvelder van sc Heerenveen. Een transfer is echter pas mogelijk indien Feyenoord zelf spelers weet te verkopen.

Meer op Feyenoord Transfermarkt




Tags

joey veerman heerenveen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zou zeer zeker een versterking zijn, jammer dat Feyenoord het talent niet herkende toen hij van Volendam naar Heerenveen vertrok dan zou de scouting echt hun meerwaarde aangetoond hebben.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Waarschijnlijk was die tussenstap juist verstandig is ook maar een jaar ouder als Kokcu en vind hem al verder in zijn ontwikkeling.
+1/-0

2 jaar geleden
Die vragen 10 a 12 waarschijnlijk. Teveel en geen prioriteit. Ik twijfel of hij verdedigend en qua loopvermogen mee kan in het Slot systeem. Ik zou lang wachten en hem eventueel voor 6 max halen als er nog 1 of 2 middenvelders (incl kokcu) weg gaan. CV en goede spits en/of rechtsbuiten (kerk? Bod uit Belgie van 4 afgewezen) prioriteit.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Geloof niet dat Fey dit moet doen, ongeacht de kwaliteiten van deze begeerde middenvelder. In mijn optiek is het opportunistisch. Mijn inziens moet je hoog inzetten. Dus je speelt europaleage dan moet de visie zijn om zo ver mogelijk te komen binnen je mogelijkheden. Als je inzet op een topper à 15 milj. dan doe je pas echt mee. Dus ik ben niet voor een opportunistische aankoop maar een gerichte degelijke middenvelder die bewezen heeft een hoog rendement te kunnen halen in passing en scorend vermogen. Winterstop is vroeg genoeg om de balans op te maken of je een J.Veerman al dan niet moet halen.
+1/-0

2 jaar geleden
15 miljoen voor 1 speler? In welke wereld leef jij maat? :)
+1/-0

2 jaar geleden
hebben we niet wat ruilmateriaal... Diemers en Bozeniek??
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda