Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Ofir Marciano tekent voor twee jaar

30 juni 2021 17:38 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Ofir Marciano tekent voor twee jaar</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Ofir Marciano bevestigd. De 31-jarige doelman is transfervrij overgenomen van Hibernian en heeft in De Kuip een contract voor twee jaar getekend. Marciano heeft 27 interlands voor Israël op zijn naam staan en zal met rugnummer 21 gaan spelen.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van de doelman. "Na het vertrek van onder meer Nick Marsman zijn we op zoek gegaan naar een doelman die het keepersteam en daarmee de selectie direct kan versterken", aldus Arnesen. "Ofir kan er niet alleen meteen staan als dat nodig is, maar brengt ook de gewenste ervaring mee. Hij heeft bij zijn vorige club jarenlang zijn betrouwbaarheid en meerwaarde bewezen. We hebben er vertrouwen in dat hij die rol bij Feyenoord ook kan innemen."

Zelf is Marciano trots op zijn overstap naar Feyenoord. "Dit is zo’n grote club. Ik kijk er naar uit om mezelf hier te kunnen laten zien en wil belangrijk zijn voor Feyenoord", zo geeft hij aan. "En ik kan niet wachten om de supporters te kunnen begroeten in een vol stadion."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

marciano ofir arnesen begroeten betrouwbaarheid hibernian israel keepersteam kuip marsman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is hij nu een speler buiten de EU of heeft hij omdat hij een paar jaar al in Europa speelt een voetbal Europeaan?
+1/-0

2 jaar geleden
Heeft ook Portugees paspoort volgens mij.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.419 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki