Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Steven Berghuis voor zes miljoen naar Ajax'

28 juni 2021 19:05 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

[Update] "Steven Berghuis voor zes miljoen naar Ajax"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis zal niet meer terugkeren bij Feyenoord. Dat meldt het altijd betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt. De aanvoerder van Feyenoord wordt al langere tijd gelinkt aan meerdere clubs, waarvan notabene Ajax het meest concreet is. De Telegraaf meldde enkele dagen geleden nog dat beide clubs het niet eens zijn over de bepalingen in het contract van Berghuis en een arbitragezaak dreigde.

Op een screenshot van de groepsapp van Feyenoord Transfermarkt valt te zien dat in de komende dagen bekend zal worden dat Berghuis toch richting Amsterdam vertrekt.

Update 28-06 19:05: Volgens Chris Woerts zal Steven Berghuis inderdaad de overstap gaan maken naar Ajax. "Die deal is helemaal rond. Berghuis ziet af van zijn deel van de transferopbrengst en daarmee zijn alle plooien gladgestreken", aldus Woerts. "Deze week zal hij al tekenen en dan wordt alles bekend gemaakt. Het zal uiteindelijk zes miljoen euro worden."

Meer op Veronica Inside
Tags

berghuis woerts arbitragezaak bepalingen gladgestreken groepsapp plooien screenshot telegraaf transferopbrengst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi ...hè hè en echt goed voor de rest..Is mijn idee overschat en vooral moreel breker in een groep
+1/-0

 
3 jaar geleden
Daar ben ik voor een niet gering deel mee eens. De zes miljoen is natuurlijk peanuts. Echt weer een Amsrerdamse mazzel, maar ik ergerde mij aan de vaak toch negatieve invloed van Berghuis op de selectie. Ik verwachte dat de pseudo-narcistische Berghuis overhoop gaat liggen met de Amsterdamse clubleiding.
+1/-0

3 jaar geleden
6 miljoen voor een speler die blijkbaar niet meer te motiveren is om te blijven bij Feyenoord is dan uiteindelijk mooi meegenomen.
En als groot verdiener creëert zijn vertrek ook wat ruimte.

Nu nog een reactie van Berghuis zelf en sluiten dit hoofdstuk dan maar.
+2/-0

3 jaar geleden
Kan Malacia mooi op die positie gaan spelen. Dat past precies in het tactisch plaatje van Slot.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee Malacia gewoon linksback en dan komt hij daar tegen....... 1+1 is broken bone
+1/-1

3 jaar geleden
Voor 1 jaar contract is 6 miljoen natuurlijk een prima bedrag plus nog salarisruimte van 2.5 miljoen. Deze JUDAS gaat banken bij 020, nou als hij dat perse wil
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.601 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment