Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Feyenoord heeft acht keer de kans gehad om mij te verkopen'

27 juni 2021 11:46 - BT.dk
Foto: Pro Shots

Nicolai Jørgensen: "Feyenoord heeft acht keer de kans gehad om mij te verkopen"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met het Deense BT heeft Nicolai Jørgensen gereageerd op de kritiek van afgelopen dagen. Zo zei Willem van Hanegem dat hij niet kon spelen als hij al een blauwe nagel had, terwijl Dick Advocaat aangaf dat hij ondermaats gepresteerd heeft op basis van zijn salaris. Daar kwam ook nog het nieuws van Voetbal International overheen dat hij moeite had met een zware conditietest van Arne Slot en hij deze niet volledig kon uitvoeren.

Volgens Jørgensen klopt er echter niets van. "Die fysieke test was een kwestie van vier keer drie minuten en daarin moest je zien tot hoe ver je kon rennen. Ik heb die voltooid en zat qua resultaten in het midden", aldus de spits. "Natuurlijk zijn er middenvelders die verder rennen dan de aanvallers. Dat is normaal. Deze test was gewoon voor de trainers om te kijken hoe fit je bent en zodat ze in december kunnen zijn hoe ver je gegroeid bent. Ik begrijp er niets van dat een journalist dit als losse flodder brengt en hoopt dat het waar is. Het is niet eerlijk tegenover mij of tegenover iemand anders. Het was gewoon een fitheidstest."

Over de kritiek van Van Hanegem is de Deen ook niet te spreken. "Hij is een Feyenoord-man. Hij kan beter iemand respecteren die naar zijn club is gekomen en geholpen heeft om kampioen te worden", zo geeft hij aan. "In plaats daarvan gaat hij in op wat er de afgelopen twee, drie jaar is gebeurd. Er zijn zoveel redenen geweest waarom die blessures vielen."

Jørgensen geeft wel aan dat het klopt dat hij een van de best betaalde spelers van Feyenoord is. "Maar dat kun je ook omdraaien. Feyenoord heeft acht keer de kans gehad om mij te verkopen en daar had ik meer kunnen verdienen dan wat ik nu doe", zegt hij daarover. "Vanuit mijn oogpunt heb ík iets om boos over te zijn, maar ik heb nooit geklaagd. Het is niet eerlijk dat sommigen praten over geld, want het is duidelijk dat ik degene ben die verloren heeft. Ik ben alleen ontzettend blij om bij Feyenoord te zijn en ik zou mijn tijd hier nooit voor iets anders willen inruilen."

Een vertrek lijkt er wel te gaan komen nadat Arne Slot aangaf dat hij voorlopig apart moet trainen omdat Jørgensen zei toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. "Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren dat ik gedwongen zou worden om iets te doen", reageert hij daarop. "Feyenoord behandelt mij super goed en ik heb op geen enkele manier te klagen, maar ik had niet verwacht dat ik het grootste deel van de voorbereiding niet bij Feyenoord zal hebben. Op dit moment kan ik alleen maar afwachten."

Meer op BT.dk




Tags

arne hanegem slot advocaat conditietest fitheidstest flodder geklaagd inruilen klagen kwestie nagel ondermaats oogpunt voltooid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Daar kan je ook wat van vinden, dan is het feyenoord zelf die zichzelf tekort heb gedaan om hem niet eerder te verkopen.
Als hij een van de best betaalde speler is hadden ze hem ook eerder kunnen verkopen blijkt nu.
Schrijven en praten over spelers is makkelijk gedaan, maar of het altijd allemaal klopt kan je aan twijfelen.
Ik hoop dat het goed afloopt voor de club en voor de speler.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda