Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk gaat in op uitlatingen Van den Herik

17 juli 2003 20:13

Verslaggever: K

Na de aanval van Van den Herik bij Studio Sport in de richting van Van Hooijdonk deed de voormalig Feyenoord spits vanavond zijn verhaal bij Studio Sport. De aanvaller liet daarin weten dat hij al in januari te horen had gekregen dat hij weg mocht. Dat was op het moment dat de ploeg rond was gekomen met Dirk Kuijt. Daarna was er nog wel een gesprek geweest met Van den Herik over de toekomst. Van Hooijdonk zou daarin hebben laten weten naast het derde seizoen graag nog een vierde seizoen bij Feyenoord door te gaan. Op verzoek van Van den Herik deed hij daarvoor een financieel voorstel. In tegenstelling tot eerdere berichten in de media werd daarin door Van Hooijdonk niet getoornd aan het lagere salaris in het derde jaar. Hij had alleen een voorstel gedaan voor het vierde jaar. Volgens de spits werd dit voorstel door Feyenoord resoluut van de hand gewezen en stond de club niet open voor onderhandelingen of een gesprek onder welke voorwaarden een vierde jaar dan wel mogelijk was. Van Hooijdonk hekelde dan ook de manier waarop hij door Feyenoord de laatste weken als een zakkenvuller is gestigmatiseerd. De spits vind dat hij geen conflict heeft met Feyenoord, slechts met Van den Herik en Baan, Feyenoord dat is de supporters.

Van Hooijdonk liet weten dat hij vind dat het bestuur in plaats van hem aan te vallen ook wel eens naar zichzelf mag kijken. Volgens de aanvaller zijn de meeste spelers die de laatste jaren vertrokken zijn, vertrokken om financiele redenen. Dat waren volgens hem de spelers die voor zichzelf opkwamen en daar door Feyenoord via financiele consequenties voor gestraft werden.

Meer op




Tags

hooijdonk herik baan bestuur gestigmatiseerd getoornd hekelde kuijt opkwamen zakkenvuller

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.524 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave