Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen gelimiteerde afkoopsom, maar minimale opbrengst in contract Steven Berghuis'

23 juni 2021 09:09 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Geen gelimiteerde afkoopsom, maar minimale opbrengst in contract Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

Al maanden werd er van diverse kanten gemeld dat Steven Berghuis komende zomer vanwege een clausule in zijn contract voor slechts 4 miljoen euro te koop is. Volgens De Telegraaf klopt dit echter niet. Ingewijden hebben laten weten dat er geen gelimiteerde transfersom in zijn contract is opgenomen, maar een minimale opbrengst. Indien Berghuis voor meer dan 4 miljoen euro zou worden verkocht, wordt het bedrag boven de minimale opbrengst gedeeld.
Tags

berghuis minimale ingewijden telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Het idee was zijn zaakwaarnemer rioolrat brengt hem wel naar het buitenland voor ca 10 miljoen en dan is het 4 en de helft van 6 erbij een mooi bedrag voor ons met 1 jaar contract, maar dat is zijn zaakwaarnemert niet meer helaas en aan binnenland is niet echt gedacht. Foutje bedankt, maar ik ben er eigenlijk wel overheen (ik hoopte op clubliefde/loyaliteit aangezien hij nu de populairste man is) ga maar lekker naar najax zoek het lekker uit. Senesi en Kokcu en Bergluis en Jorgensen en misschien nog 1 verkopen voor totaal ca 30 miljoen met salarisruimte van ca 6 miljoen. Twee toppers voor de as huren en 2 groeiaankopen en opnieuw gaan bouwen met Slot. Als je de penalties weg haalt (okay moeten er ook in, maar een ander haalt ook minimaal 70%) dan heeft Toornstra bijna dezelfde cijfers als Berghuis vergis je niet, als je daar een goede spits bij haalt en een rechtsbener op rechts zet (linssen, balde, conteh, aankoop, kerk?) blijf je als team ongeveer even effectief denk ik.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment