Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax meldt zich officieel voor Steven Berghuis'

22 juni 2021 17:28 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax meldt zich officieel voor Steven Berghuis"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax zich officieel bij Feyenoord heeft gemeld voor Steven Berghuis. De aanvoerder van de Rotterdammers is voor een gelimiteerde transfersom van 4 miljoen euro op te halen. Zelf heeft de aanvaller al aangegeven tijdens het EK niet bezig te willen zijn met een transfer.

Eerder werd hij al gelinkt aan PSV, VfL Wolfsburg en Norwich City. Berghuis gaf in eerdere interviews aan niet voor een andere club in Nederland te zullen gaan spelen. Volgens het Algemeen Dagblad is zijn standpunt daarin echter gewijzigd. Hij wil komend seizoen uitkomen in de Champions League. Daarom wees hij een aanbod van Norwich City al af. De Telegraaf meldt dat Berghuis een voorkeur heeft voor een transfer naar Ajax. Het eveneens geïnteresseerde Wolfsburg wil eerst andere transfers afronden voordat ze zich eventueel voor de aanvaller melden.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

berghuis norwich telegraaf wolfsburg afronden nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Ach na de wedstrijd tegen Utrecht zei hij (nog) dat hij niet naar een andere club gaat in Nederland 9 en moet je bankzitter zijn in Mokum? Ga dan - als je weg wilt - naar Wolfsburg!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop een ding dat Steven niet voor Ajax of PSV gaat spelen, dat voelt toch niet lekker hij heeft best aardig wat jaren voor Feyenoord gespeeld, en een salarisverhoging gekregen toen PSV in beeld was.

Dat speel je tegen je club waar je zolang voor heeft gespeeld, maar tegenhouden kan je hem niet.

De clausule had voor een binnenlandse tranfer hoger moeten leggen, Ajax voor die paar miljoen onze beste speler.
+1/-0

2 jaar geleden
Die zal dus wel gaan ..kan leuk worden...
+1/-0

2 jaar geleden
Zat er vanaf het eerste moment dat hij aantrad. Altijd onrust, altijd alle focus op zichzelf, dips & hausses, dreigen, vlemen. Je gaat zien hoe Feyenoord zal leeglopen. Voor een appel en een ei zullen ze vertrekken. De blijvers mogen proberen het drijvend te houden. Voor Arnesen 1 taak : paar superspelers halen ( no money okay ... ), Slot zal zich moeten bezinnen, met déze selectie gaat-ie niets bereiken, vergeet het zgn aanvallend spel maar.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou teleurstellend zijn, voor mij persoonlijk althans, als Berghuis een binnenlandse transfer zou maken en vooral als die transfer naar Ajax zou zijn.
Aan de andere kant realiseer ik mij dat de huidige voetballers niet per definitie supporter zijn van de club waar ze onder contract staan.
Helaas, in dit geval zeker.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ligt aan de ingesteldheid van de speler en de interactie met de supporters. Zelfs onder Feyenoorders die zeer langdurig aan de club verbonden waren heb je verschillen. Ook speelt mee in hoeverre je binding hebt het " oerprincipe " van Niet-lullen-maar-poetsen ". Als geboren en getogen Rotterdammer en Feyenoorder vanaf kinderjaren voel ik aan of een speler net dat beetje meer click heeft met de Rotterdamse mentaliteit of niet. Deze mentaliteit kan elke nieuwe trainer of speler in overweging nemen bij aanvang van contract, het klinkt misschien dom maar juist bij een club als Feyenoord speelt het Wij-gevoel best wel een grote rol.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.140 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall geertruida gimenez hartman israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pusic reijnders rodriguez rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda