Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Nicolai Jørgensen heeft aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging'

21 juni 2021 15:10
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Nicolai Jørgensen heeft aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging"; image source: Pro Shots

Nicolai Jørgensen heeft intern bij Feyenoord aangewezen te willen vertrekken bij de club. Dat gaf Arne Slot aan op de persconferentie van maandagmiddag. "Vorig seizoen heeft hij het al vaak genoeg aangegeven dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ook tegen mij was hij duidelijk dat hij graag weg wil", aldus Slot. "Ik ben dan ook heel duidelijk. Ik ga door met jongens die graag willen blijven, dus hij zal de komende tijd apart van de groep gaan trainen."

Voorlopig zal Feyenoord niet op zoek gaan naar een nieuwe spits. "Bryan Linssen heeft het vorig jaar goed ingevuld en we hebben Robert Bozeník nog die straks terugkomt", zo gaf hij aan. "Naoufal Bannis en Dylan Vente hebben we ook nog, dus qua aantallen zitten we goed. In de komende weken is er de tijd en de ruimte om te kijken hoe die jongens het doen. Dan kan het zo zijn dat we ons dan op die positie gaan versterken, maar ook dat we dat op een andere positie gaan doen."
Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne bannis bozenik bryan linssen naoufal terugkomt vente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat aeb arnesen bannis bozenik burger conteh diemers dirkteur fer geertruida haps hartjes heerenveen hendriks jong kokcu kuip malacia onzin ramesoe slot toornstra trauner vakkiek varkenoord willykment zijnde