Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Tyrell Malacia opengebroken en verlengd

14 juni 2021 13:12 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Contract Tyrell Malacia opengebroken en verlengd; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Feyenoord dat het contract van Tyrell Malacia is opengebroken en verlengd. De linksback ligt nu tot de zomer van 2024 vast in De Kuip. De oorspronkelijke verbintenis van Malacia zou een jaar eerder aflopen, maar ziet zijn ontwikkeling nu al beloond worden met een nieuw contract.

Technisch directeur Frank Arnesen ziet de verlenging als winst voor beide partijen. "Voor de club is het natuurlijk fantastisch om een voetballer die zich als jeugdspeler heeft opgewerkt naar het eerst elftal langer aan zich te binden", aldus Arnesen. "Tyrell heeft zich zeker afgelopen seizoen ontzettend goed ontwikkeld en heeft daarna bij Jong Oranje ook een uitstekende rol gespeeld. Die progressie willen we voortzetten, zodat Tyrell een nog belangrijkere waarde gaat vertegenwoordigen binnen het eerste elftal en voor Feyenoord in het algemeen."

Zelf is Malacia nog niet klaar bij Feyenoord. "Dit is mijn club, al sinds ik hier in 2008 binnenkwam. Sindsdien groei ik ieder jaar als voetballer, dus dan is het logisch om langer bij Feyenoord te willen blijven", zo geeft hij aan. "Ik ben blij dat ik dit seizoen heb kunnen laten zien waartoe ik in staat ben, zowel bij Feyenoord als bij Jong Oranje. Ik heb er ontzettend veel zin in om die lijn door te trekken in het nieuwe seizoen, onder een nieuwe trainer."

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

malacia tyrell arnesen jong oranje belangrijkere jeugdspeler kuip opgewerkt verlenging voortzetten waartoe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi bericht. Maakt stappen deze jongen. Of hij ooit een topper wordt die voor veel geld verkocht gaat worden is nog even de vraag.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado advocaat aeb arnesen bannis bozenik burger conteh diemers dirkteur fer geertruida haps hartjes heerenveen hendriks jong kokcu kuip malacia onzin ramesoe slot toornstra trauner vakkiek varkenoord willykment zijnde