Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geldschieters voor nieuwe stadion overwegen zich terug te trekken'

9 juni 2021 17:40 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Geldschieters voor nieuwe stadion overwegen zich terug te trekken"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat belangrijke financiers voor het nieuwe stadion overwegen zich terug te trekken. Dit vanwege de intimidaties van afgelopen dagen. De geldschieters willen alleen doorgaan indien de overheid op korte termijn de agressie hard aanpakt. Verschillende geldschieters hebben in gesprek met het AD aangegeven in de afgelopen periode te zijn bedreigd en thuis te zijn lastig gevallen door tegenstanders van de stadionplannen. Sommige geldschieters hebben al laten weten af te willen zien van hun investering.

Meer op AD.nl
Tags

geldschieters aanpakt agressie bedreigd intimidaties overheid stadionplannen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Juist nu moeten de investeerders over de brug komen en het nieuwe stadion door laten gaan. Het kan niet zo zijn dat een stelletje tegenstanders bepaald of het doorgaat of niet. Ze hebben zich zelf in de vingers gesneden.
+3/-0

3 jaar geleden
Typisch NL aan het worden. Wappies, hooligans, drugscriminelen; iedereen denkt bananenrepubliek rechten te kunnen verkrijgen en zijn eigen waarheidsbubble desnoods met geweld te mogen afdwingen. Snoeihard aanpakken.
+1/-0

3 jaar geleden
AD gelul. Ad is altijd tegen een nieuw stadion geweest. Lees het nergens. AD stookt graag is een Mokum krant geworden
+2/-0

 
3 jaar geleden
Beter lezen dan. RTV Rijnmond meldt het ook.
+2/-0

3 jaar geleden
Dat politie niet snoeihard optreed is de schuld van de linkse politiek. D66, Groen Links, PvdA vinden al jaaaaaren dat daders slachtoffers zijn, en daarom tegen harde aanpak. Ja de omgedraaide wereld, dankzij Rutte.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Elke bron of onderbouwing hiervoor ontbreekt. je anti links houding is wel erg duidelijk maar verwar meningen niet met feiten/onderbouwing aub.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Niets anti linkse houding, en mijn tekst was ook geen mening. Maar slechts een constatering die NOOIT middels een bron of onderbouwing uitgelegd of aangetoond dient te worden. Echt enorm vreemde en absurde denkwijzen hebben sommigen hier man man man
+1/-0

 
3 jaar geleden
Sorry, dus jij kan of wil nooit iets onderbouwen wat jij als mening hebt? Ik denk er namelijk heel anders over, en dat mag in dit land en ik zal zaken ook onderbouwen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Lees de reactie van HEVIE hieronder, die heeft exact hetzelfde als mij geconstateerd. Maar jij kan helaas het onderscheid niet maken tussen een mening geven en 'iets' constateren. Daar zit zo'n groot verschil tussen jongen, dat je in het vervolg eerst maar eens moet nadenken voordat je helemaal los gaat met het verkondigen van jouw mening.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Je denigrerende taal naar mij is echt tenenkrommend. Einde gesprek "jongen".
+1/-0

 
3 jaar geleden
Jorien, helemaal met u eens!!
De voorbeelden zijn vrijwel dagelijks terug te vinden in het nieuws, in en op de media.
+1/-0

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
VOOR dat de politie kan of mag ingrijpen moet er vaststaan of er inderdaad 'n wet wordt overtreden ... met 'n aantal mensen bij iemand voor de deur gaan staan met de vraag tot communicatie is GEEN overtreding. Het feit dat deze mensen zich bedreigt voelt heeft te maken met hoe deze mensen (architect+dir) zich profileren met het City-verhaal. Die bezorgdheid is m.i. dan ook volkomen terecht. Wat niet veel mensen zich op deze site schijnen te realiseren is dat Feyenoord o.a. het beste en mooiste veld van NL in de Maas flikkert, vergelijkbaar wordt met de andere bagger velden in NL zoals in A'dam-Arnhem-Sittard. Het wordt veroorzaakt door die betonnen bak constructie waarin het veld is geplaatst.

En Feyenoord heeft 'n paar jaar geleden zelf onderzoek gedaan naar het eventuele enthousiasme onder de supporters en wat blijkt? De helft is tegen het megalomane City project! Ik denk dat de meeste tegenstanders iets hebben van: goh 'n renovatie kostte toen 'maar' 205 miljoen (71.000 zitpl) tegen de 445 miljoen (63.000 zitpl) nu ... Feyenoord denkt ook dat er nu ineens wel 5,5x 'n uitverkocht huis wordt gehaald met concerten .... die dir. v. Merwijk al jaaaaren buiten de deur heeft gehouden en ons zo tientallen miljoenen heeft gekost in de afgelopen 15 jaar.

Maar het ergste is de herbestemming vd Kuip. Door de stadiondirectie weggezet als roestbak maar we gaan wel 70 miljoen investeren om op die stalenconstructie 450 huisjes te bouwen ... wat natuurlijk 'n ongelofelijke tegenstrijdigheid is! Daarom ook de weerstand tegen deze architectengroep die niets met voetbal en zeker niet met Feyenoord heeft maar louter uit is op woningbouw. Er is 'n beter plan beschikbaar maar (externe) eigen belangen maken de dienst uit in de Kuip
+2/-0

3 jaar geleden
Het is toch treurig dat een stelletje tuig van de riggel instaat zijn om de nieuwbouw van het stadion te beinvloeden.
Het gaat ze niets aan, je bent supporter geen eigenaar.
Je mag er best wel wat vinden maar dit kan echt niet, juist nu moeten ze doorzetten en zich niet laten tegen houden door een stelletje tuig.

Wie zou het leuk vinden als een stelletje voor je deur staan, drink je dan gewoon je kopje koffie of je biertje leeg.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave